Voor meer informatie bel ons: 06 - 31 04 33 78

Bij een echtscheiding biedt mediation voor beide partijen een oplossing. Zeker als er kinderen in het spel zijn.

Mediation bij echtscheiding

Bij een echtscheiding zijn de belangen erg groot: met name kinderen mogen niet de dupe worden van het conflict. Ook zijn er bezittingen in het geding zoals een woning, geld en inboedel. Daarbij spelen emoties zoals boosheid en verdriet ook een belangrijke rol. De vraag blijft: “Hoe gaan we dit oplossen?” Vaak ziet u zelf door de bomen het bos niet meer. Reden genoeg om mediation in te zetten.

Vandaag de dag is een omgangsregeling (zorgmodel) wettelijk verplicht gesteld. O2 Mediation helpt u bijvoorbeeld bij het op een juiste wijze afhandelen van deze verplichting. Als neutrale partij doen wij er alles aan om een oplossing te vinden die voor u en uw partner aanvaardbaar is. Wij maken de nodige afspraken waarbij rekening wordt gehouden met de gevoelens van beide partijen. Gezamenlijk komen we tot constructieve oplossingen.

Juist omdat u en uw partner samen de besluiten nemen over essentiële zaken bij de scheiding, bijvoorbeeld bij wie de kinderen gaan wonen, verkleint u de kans dat er later nieuwe of nog ergere ruzies ontstaan. Dit komt omdat u samen regelingen hebt getroffen waar u beiden mee kunt leven.

Tijdens het proces van de echtscheiding kunt u zich echter geïsoleerd voelen. Misschien weet u niet goed waar en aan wie u advies moet vragen..

Wilt u meer informatie over Mediation bij echtscheiding of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar wat O2 Mediation voor u kan betekenen.