Voor meer informatie bel ons: 06 - 31 04 33 78

Veelgestelde vragen over mediation en wat mediation voor u kan betekenen.

Veelgestelde vragen over mediation en wat mediation voor u kan betekenen

Ik sta op het punt te gaan scheiden, maar ik ben bang dat ik door de echtscheiding mijn kinderen niet meer mag zien. Kan O2 Mediation me hierbij helpen?

O2 Mediation is gespecialiseerd in mediation bij familieconflicten zoals echtscheidingen. We streven ernaar om de belangen van beide partijen zoveel mogelijk te respecteren. Dit doen we ook bij het treffen van een omgangsregeling voor de kinderen, net als bij de verdeling van de inboedel en andere bezittingen. Met behulp van mediation is de kans groot dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Dit komt doordat de partijen zelf voorstellen aandragen die voor beiden aanvaardbaar zijn.

Ik heb een conflict met mijn buren en sta op het punt naar de rechter te stappen. Toch ben ik bang dat onze relatie daarmee verder verslechtert. Is mediation een beter traject om te bewandelen en kan O2 mij daarmee helpen?

Bij mediation is er sprake van een win-winsituatie. Het gezamenlijke doel dat wordt nagestreefd is namelijk het vinden van een passende oplossing. Hierdoor is de kans dat de relatie goed blijft veel groter dan wanneer de zaak in de rechtbank wordt uitgevochten. O2 Mediation helpt u graag bij het oplossen van privégeschillen.

Ik heb ruzie met mijn werkgever. Als gevolg daarvan is de werkrelatie bekoeld en wil ik een andere baan gaan zoeken. Toch ben ik niet van plan om zomaar op te stappen. Kan O2 Mediation mij helpen met dit dilemma?

O2 Mediation is gespecialiseerd in bemiddeling bij een arbeidsconflicten: wij begeleiden zowel werknemer als werkgever bij het vinden van een oplossing voor het arbeidsconflict. Dit zou kunnen betekenen dat de werkgever u een andere functie aanbiedt binnen hetzelfde bedrijf of dat hij u alle vrijheid en support geeft om een nieuwe baan te vinden. In ieder geval is ook voor deze situatie een passende oplossing te vinden zonder de werkrelatie verder te verslechteren.